De boekhouding

Als ondernemer ben je wettelijk verplicht een goede administratie bij te houden en te bewaren die afgestemd is op de aard van jouw bedrijf. Niet het leukste werk, maar voor jou als ondernemer wel een plicht. Een goede administratie is op maat ingericht op de onderneming en geeft inzicht in de financiële positie van jouw bedrijf.

Wij kunnen de boekhouding volledig voor je verzorgen. Als administratiekantoor zijn wij de specialist als het gaat om het, conform wet- en regelgeving, voeren van de financiële administratie.

NEEM CONTACT


 

Onze administrateurs

De boekhouders van BEDEC zijn financiële professionals. Ze zijn hoog opgeleid en vormen samen een sterk team om jouw administratie op dagelijkse basis te verwerken.

Wanneer jij ook kiest voor klanttoegang tot ons online boekhoudsysteem, dan heb jij elk moment de actuele cijfers van jouw onderneming. Wij werken zo efficiënt mogelijk en daarbij is jouw administratie op maat ingericht. 

Hoeveel kost jouw boekhouding?
Vraag vandaag nog een offerte aan. 

OFFERTEMeer weten over onze diensten?

Jaarrekening
HypotheekPayroll
Fiscale aangiften


Facturatie
MKB Advies
 

Wat is boekhouden?
Boekhouding is een systematische, veelal dagelijkse, en chronologische neerslag van feiten met een financiële impact waarmee ondernemingen, personen en (overheids)instellingen te maken hebben door hun eigen handeling of door het geconfronteerd worden met een feit. Deze feiten, waaronder de betrokken bedragen, worden meestal bijgehouden in journaalposten. Iemand die in deze discipline werkzaam is, wordt een boekhouder of administrateur genoemd.

In de Angelsaksische landen wordt de term accounting gebruikt. Dit omvat boekhouding, debiteuren- en crediteurenadministratie en jaarverslaggeving. De verantwoordelijkheid voor de accounting in een organisatie ligt bij de accountingmanager, ook wel financieel manager of Hoofd Financiële Zaken genoemd.

Wat doet een boekhouder?
Als zelfstandige ondernemer kun je veel baat bij hebben om een boekhouder in de arm te nemen. Iedere ondernemer is verplicht een boekhouding bij te houden. 

 

Een boekhouder houdt de inkomsten en uitgaven van je onderneming bij en zo wordt jouw administratie verwerkt. 

Je moet wel voldoen aan het bewaarplicht van 7 jaar. Dit houdt in dat de boekhouding en de fiscale aangiften moeten kunnen worden onderbouwd middels facturen en/of bonnen. 

Een boekhouder verwerkt de administratie, doet namens jou de belastingaangiften, stelt de jaarrekening op en geeft fiscaal of financieel advies. 

OFFERTE

  
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info