Fiscale aangiften

Iedere ondernemer is wettelijk verplicht de diverse belastingaangiften correct en op tijd bij de Belastingdienst in te dienen. 

Jouw administratie vormt hierbij de fundering voor een correcte uitkomst. Onze specialisten verzorgen jouw administratie en fiscale aangiften.    

CONTACT


 Laat ons jouw
belastingaangiften indienen

De fiscale wet- en regelgeving veranderen continu. Het is voor jou bijna onmogelijk om op de hoogte te blijven van alle fiscale regels. Dat kan je aan onze bedrijfsadministrateurs overlaten. 

Wij volgen de fiscale ontwikkeling op de voet. Wij weten exact hoe wij de ingewikkelde fiscale aspecten op de juiste wijze moeten interpreteren en toepassen op jouw situatie met een optimale fiscale positie als resultaat. 

Je bent verzekerd van een belastingaangifte die voldoet aan de wettelijke eisen en optimaal op jouw situatie is toegepast. Wij dienen namens onze cliënten alle voorkomende belastingaangiften digitaal in. 

Wil je weten hoeveel de boekhouding kost?
Vraag een vrijblijvende offerte aan:

OFFERTE

 

 

 Meer uitleg over de belastingen
 

OMZETBELASTING
In Nederland betaalt iedere consument en bedrijven belasting over de aangekochte goederen en diensten, de Belasting Toegevoegde Waarde. Er zijn verschillende BTW percentages en welk percentage er gehanteerd wordt, hangt af van het product of de dienst. Over levensmiddelen zoals etenswaren betalen we het laag tarief en bij luxe producten, zoals een computer of een IPhone, betalen we het hoog tarief. 

De BTW die de consument aan de ondernemer betaalt, moet de ondernemer per kwartaal middels een aangifte BTW aan de Belastingdienst afdragen. De ondernemer heeft uitgaven aan leveranciers en de BTW die hierop zit wordt weer van de af te dragen BTW afgehaald. In de aangifte Omzetbelasting wordt het te betalen BTW berekend. 


INKOMSTENBELASTING 
Iedere Nederlander is verplicht aangifte Inkomstenbelasting te doen en te betalen. Sommige belastingen, zoals btw, accijns loonbelasting wordt direct betaald. Ondernemers met de rechtsvorm Eenmanszaak of Vof betalen de Inkomstenbelasting achteraf na het indienen van de aangifte Inkomstenbelasting. De Inkomstenbelasting voor ondernemers wordt geheven over de winst uit de onderneming. 


VENNOOTSCHAPSBELASTING
Elke besloten vennootschap en naamloze vennootschap heeft een aangifteplicht voor de Vennootschapsbelasting. 

De vennootschapsbelasting wordt geheven over het belastbaar bedrag van de winst uit de besloten vennootschap. 

Wil je meer weten?
Het eerste intakegesprek is gratis. 
Neem snel contact op 

CONTACT

 

Meer weten over onze diensten?

Boekhouding
Jaarrekening


Payroll
Hypotheek


Facturatie
MKB Advies 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info