De Jaarrekening

De jaarrekening geeft de financiële waarde van jouw onderneming weer. Je krijgt inzicht in jouw onderneming, waaronder de financiële ontwikkeling, kredietwaardigheid en financiële positie. Hiermee is de jaarrekening een belangrijke bron om risico's in te schatten en om beslissingen te onderbouwen.  

In de jaarrekening worden relevante financiële analyses en meerjarenoverzichten opgenomen. De presentatie in het jaarrapport sluit zoveel mogelijk aan op de bijzonderheden van jouw onderneming.

OFFERTE
De jaarrekening door ons
laten samenstellen

Eén van onze belangrijkste diensten is het samenstellen van de jaarrekening ter afsluiting van een boekjaar. Wij zijn de specialist voor het samenstellen en controleren van jaarrekeningen. Wij zijn op de hoogte van alle wettelijke voorschriften en verslaggevingsgrondslagen. 

Onze boekhouders voeren jouw administratie bijna dagelijks. De boekhouding is hierdoor vrijwel actueel. Het samenstellen van de jaarrekening vereist nog steeds de expertise van een professional op dit vakgebied. 

De jaarrekening wordt met je besproken. Hierbij wordt niet alleen ingegaan op het resultaat, maar ook op de consequenties daarvan voor de toekomstige ontwikkelingen.

Wij deponeren de jaarrekening (indien nodig) ook bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. 
Indien de jaarrekening van een accountantsverklaring moet worden voorzien, dan kunnen wij dat uitbesteden aan een accountantskantoor waar wij een samenwerking mee hebben.


TARIEVEN 


CONTACT

Wanneer heb je een jaarrekening nodig?

Niet alle rechtsvormen zijn verplicht een jaarrekening te laten samenstellen. Besloten vennootschappen moeten jaarlijks de jaarrekening door een boekhouder of Accountant laten samenstellen en deponeren bij de Kamer van Koophandel. Op basis van de jaarrekening wordt ook de aangifte Vennootschapsbelasting ingediend bij de Belastingdienst. 

Financieringen

Niet alleen besloten vennootschappen hebben een jaarrekening nodig. Handel je vanuit een Eenmanszaak of Vof en je wilt een hypotheek aanvragen bij de bank? Dan vraagt de bank naar jaarrekeningen om de waarde van jouw bedrijf te bepalen. Of wil je een auto leasen, dan is er kans dat een jaarrekening ook nodig is om te bepalen hoeveel jij in de afgelopen ja(a)r(en) hebt verdiend. 


Meer informatie over onze diensten?

Boekhouding
Hypotheek


Payroll
Fiscale aangiften


Facturatie
MKB Advies 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info