Boekhouding uitbesteden

BEDEC adminstraties & belastingen

Administratiekantoor voor iedere ondernemer

Boekhouding uitbesteden

Wil jij jouw financiële administratie uitbesteden? Dat is een slimme zet voor alle ondernemers. Of je nou een zzp’er, Eenmanszaak, Vof of een grotere MKB’er bent doet er niet toe. Je moet je handen vrij hebben om te kunnen ondernemen. De boekhouding moet echter wel conform regels en wetgeving worden gevoerd. Daarom is het verstandig de boekhouding te laten doen door professionals. 

Wij verzorgen jouw boekhouding

De boekhouders van BEDEC administraties & belastingen zijn je graag van dienst om jouw administratie zo efficiënt mogelijk bij te houden. Hiervoor gebruiken wij e-Boekhouden.nl We stellen eerst vast wat jouw wensen zijn. Je kunt de administratie zo gespecificeerd administreren als je maar wil of je houdt het wat eenvoudiger. Vervolgens zullen wij op maat jouw administratie inrichten. 

Wie doet jouw boekhouding?

De medewerkers van BEDEC verwerkt jouw boekhouding en fiscale aangiften. Als Administratiekantoor leggen wij de focus op het analyseren van de financiële data. Op basis van deze data kan gericht advies worden gegeven en voor de ondernemer juiste beslissingen worden genomen.  

Neem snel contact met ons op

Wacht niet langer met het uitbesteden van de boekhouding. Neem gerust contact op met ons. Er wordt een eerste intakegesprek ingepland. In dit gesprek kun je al jouw vragen kwijt. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. 

Onze specialisten zorgen ervoor dat jouw administratie uitstekend wordt gevoerd, zodat jij je handen vrij hebt om te ondernemen. 

Wat zeggen onze klanten

M. Guan

Een hele proactieve en professionele boekhouder, die altijd goed bereikbaar is. Dit was voor ons een van de belangrijkste pluspunten, want hij is altijd bereid je te woord te staan en dat ook persoonlijk en zonder een secretaresse er tussen. Hier mee versnel je het proces en krijg je ook gelijk antwoord als je met bepaalde vragen zit. Hij denkt met je mee en komt ook met oplossingen. We zijn erg tevreden.

Samantha Dyrgo

Erg tevreden met de boekhouder! Sai is heel erg behulpzaam, reageert altijd en snel op mijn vragen en neemt de tijd om mij het dergelijke uit te leggen. Naast de financiële administratie geeft hij ook altijd goed advies om je onderneming verder te ontwikkelen.

Leo

De perfecte boekhouder voor een ZZP’er. Zij hebben vanaf het begin mijn boekhouding goed ingericht en bijgehouden. Ze zijn kundig, open, pro-actief en staan altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden. Ik krijg advies over mijn administratie, belastingen en andere financiële zaken.

Scroll naar boven

Als je het contactformulier invult, zal één van onze boekhoudexperts contact met je opnemen.