Boekhouding

BEDEC adminstraties & belastingen

Administratiekantoor voor ieder ondernemer.

De Boekhouding

Als ondernemer ben je wettelijk verplicht een goede administratie bij te houden en te bewaren. Een goede administratie is afgestemd op de aard van jouw bedrijf en geeft inzicht in de financiële positie.

Wij nemen jouw boekhouding volledig uit handen, zodat jij je handen vrij hebt om te ondernemen. Wij richten de administratie in dat aansluit op de kern van jouw bedrijfsvoering. De administrateurs van BEDEC vormen samen en sterk team om jouw administratie op dagelijkse basis te verwerken. 

Waarom kiezen onze klanten voor BEDEC administraties & belastingen

2.000 belastingaangiften verwerkt

Ruim 10 jaar expertise

Deskundig advies voor jou

Geschikt voor iedere ondernemer

Klanten aan het woord

M. Guan

Een hele proactieve en professionele boekhouder, die altijd goed bereikbaar is. Dit was voor ons een van de belangrijkste pluspunten, want hij is altijd bereid je te woord te staan en dat ook persoonlijk en zonder een secretaresse er tussen. Hier mee versnel je het proces en krijg je ook gelijk antwoord als je met bepaalde vragen zit. Hij denkt met je mee en komt ook met oplossingen. We zijn erg tevreden.

Samantha Dyrgo

Erg tevreden met de boekhouder! Sai is heel erg behulpzaam, reageert altijd en snel op mijn vragen en neemt de tijd om mij het dergelijke uit te leggen. Naast de financiële administratie geeft hij ook altijd goed advies om je onderneming verder te ontwikkelen.

Leo

De perfecte boekhouder voor een ZZP’er. Zij hebben vanaf het begin mijn boekhouding goed ingericht en bijgehouden. Ze zijn kundig, open, pro-actief en staan altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden. Ik krijg advies over mijn administratie, belastingen en andere financiële zaken.

Vaste tarieven

Wij zijn altijd 100% voorspelbaar in onze tarieven. Vooraf wordt er besproken welke diensten wij leveren. Je betaalt nooit voor iets wat je (nog) niet nodig hebt.

Onze pakketten starten van €70 per maand. De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Neem contact op met ons en wij plannen een gratis intakegesprek in.

Heb je een vraag?

B.V. (Werkmaatschappij)

€355 per maand

Scroll naar boven

Als je het contactformulier invult, zal één van onze boekhoudexperts contact met je opnemen.