MKB Advies

BEDEC adminstraties & belastingen

Administratiekantoor voor iedere ondernemer

MKB Advies

Als financiële partner zijn wij vaak voor de cliënt het eerste aanspreekpunt bij complexe zaken zoals opstart, samenwerking, keuze ondernemingsvorm, overname en verkoop. Deze zaken hebben fiscale, juridische en financiële consequenties.

Verder begeleiden en adviseren onze adviseurs bij de aanvraag benodigde (exploitatie)vergunningen, opstellen ondernemingsplan, financierings- en hypotheekaanvragen, belastingcontroles, bezwaar- en beroepsprocedures.
Wij begeleiden en adviseren onze cliënten bij deze trajecten van A tot en met Z.

Waarom kiezen onze klanten voor BEDEC administraties & belastingen

Altijd breikbaar

Ruim 10 jaar expertise

Deskundig advies voor jou

Helder tarief

Klanten aan het woord

M. Guan

Een hele proactieve en professionele boekhouder, die altijd goed bereikbaar is. Dit was voor ons een van de belangrijkste pluspunten, want hij is altijd bereid je te woord te staan en dat ook persoonlijk en zonder een secretaresse er tussen. Hier mee versnel je het proces en krijg je ook gelijk antwoord als je met bepaalde vragen zit. Hij denkt met je mee en komt ook met oplossingen. We zijn erg tevreden.

Samantha Dyrgo

Erg tevreden met de boekhouder! Sai is heel erg behulpzaam, reageert altijd en snel op mijn vragen en neemt de tijd om mij het dergelijke uit te leggen. Naast de financiële administratie geeft hij ook altijd goed advies om je onderneming verder te ontwikkelen.

Leo

De perfecte boekhouder voor een ZZP’er. Zij hebben vanaf het begin mijn boekhouding goed ingericht en bijgehouden. Ze zijn kundig, open, pro-actief en staan altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden. Ik krijg advies over mijn administratie, belastingen en andere financiële zaken.

Vaste tarieven

Wij zijn altijd 100% voorspelbaar in onze tarieven. Vooraf wordt er besproken welke diensten wij leveren. Je betaalt nooit voor iets wat je (nog) niet nodig hebt.

Onze pakketten starten van €70 per maand. De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Neem contact op met ons en wij plannen een gratis intakegesprek in.

Heb je een vraag?

B.V. (Werkmaatschappij)

€355 per maand

Scroll naar boven

Als je het contactformulier invult, zal één van onze boekhoudexperts contact met je opnemen.