Jaarrekening

BEDEC adminstraties & belastingen

Administratiekantoor voor iedere ondernemer

De Jaarrekening

De jaarrekening geeft de financiële waarde van jouw onderneming weer. Je krijgt inzicht in jouw onderneming, waaronder de financiële ontwikkeling, kredietwaardigheid en financiële positie. Hiermee is de jaarrekening een belangrijke bron om risico’s in te schatten en om beslissingen te onderbouwen.

In de jaarrekening worden relevante financiële analyses en meerjarenoverzichten opgenomen. De presentatie in het jaarrapport sluit naadloos aan op de bijzonderheden van jouw onderneming.
Heb je een bv, dan ben je jaarlijks verplicht jouw jaarrekening te laten opstellen en deze te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Eenmanszaken en V.o.f.’s hebben daarentegen deze verplichting niet. Wél is de jaarrekening nodig voor financierings- en hypotheekaanvragen.

Waarom kiezen onze klanten voor BEDEC administraties & belastingen

Geschikt voor iedere ondernemer

Ruim 10 jaar expertise

Deskundig advies voor jou

2.000 belastingaangiften verwerkt

Klanten aan het woord

M. Guan

Een hele proactieve en professionele boekhouder, die altijd goed bereikbaar is. Dit was voor ons een van de belangrijkste pluspunten, want hij is altijd bereid je te woord te staan en dat ook persoonlijk en zonder een secretaresse er tussen. Hier mee versnel je het proces en krijg je ook gelijk antwoord als je met bepaalde vragen zit. Hij denkt met je mee en komt ook met oplossingen. We zijn erg tevreden.

Samantha Dyrgo

Erg tevreden met de boekhouder! Sai is heel erg behulpzaam, reageert altijd en snel op mijn vragen en neemt de tijd om mij het dergelijke uit te leggen. Naast de financiële administratie geeft hij ook altijd goed advies om je onderneming verder te ontwikkelen.

Leo

De perfecte boekhouder voor een ZZP’er. Zij hebben vanaf het begin mijn boekhouding goed ingericht en bijgehouden. Ze zijn kundig, open, pro-actief en staan altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden. Ik krijg advies over mijn administratie, belastingen en andere financiële zaken.

Vaste tarieven

Wij zijn altijd 100% voorspelbaar in onze tarieven. Vooraf wordt er besproken welke diensten wij leveren. Je betaalt nooit voor iets wat je (nog) niet nodig hebt.

Onze pakketten starten van €70 per maand. De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Neem contact op met ons en wij plannen een gratis intakegesprek in.

Heb je een vraag?

B.V. (Werkmaatschappij)

€355 per maand

Scroll naar boven

Als je het contactformulier invult, zal één van onze boekhoudexperts contact met je opnemen.