prijs boekhouder

BEDEC adminstraties & belastingen

prijs boekhouder

Wij bieden maatwerk oplossingen voor ondernemers

Samen bekijken hoe wij je kunnen helpen?

Over BEDEC adminstraties & belastingen

Als zelfstandige moet je voldoen aan de administratieve- en fiscale aangifte verplichtingen. Een goede administratie is op maat ingericht op jouw bedrijfsactiviteiten en geeft je inzicht in de financiële positie van je onderneming. 

Wij doen meer dan alleen jouw boekhouding. Naast deze dienstverlening bieden we maatwerk oplossingen voor ondernemers. Denk hierbij aan vergunningsaanvragen, payroll, ondernemingsplan, begeleiding bij hypotheekaanvragen en oprichtingen van besloten vennootschappen.

Wat zeggen onze klanten

Margaret Tholenaars

Accuraat, eerlijk, professioneel, betaalbaar, duidelijk, toegankelijk, persoonlijke aandacht en vooral verstand van zaken!

Phoebe Chan

Sinds ik vorig jaar ben aangemeld als zzp’er, heb ik enorm veel hulp en advies van Bedec gekregen. Erg tevreden.

Fouzia B.

Zeer tevreden over BEDEC, een geweldige boekhoudkantoor. Altijd bereikbaar voor vragen, super geduldig en zeker betaalbaar.

Vaste tarieven

Wij zijn altijd 100% voorspelbaar in onze tarieven. Vooraf wordt er besproken welke diensten wij leveren. Je betaalt nooit voor iets wat je (nog) niet nodig hebt.

Onze pakketten starten van €70 per maand. De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Neem contact op met ons en wij plannen een gratis intakegesprek in.

Heb je een vraag?

ZZP

€70 per maand

Scroll naar boven

Als je het contactformulier invult, zal één van onze boekhoudexperts contact met je opnemen.