Welkom bij BEDEC Horecamakelaardij

Verkoop bemiddeling

Met ons bemiddelingsproces verzekeren wij u van een gestroomlijnde ervaring in het verkoopproces. Voordat we van start gaan, bespreken we uitgebreid met u de verkoopprijs en de bijbehorende condities, welke vervolgens worden vastgelegd in een gedetailleerd bemiddelingscontract. Dit geeft u de gemoedsrust dat alles van tevoren duidelijk is vastgelegd en dat u niet persoonlijk betrokken hoeft te zijn bij eventuele onderhandelingen of afspraken, tenzij u dat wenst.

Ons team neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het screenen van potentiële kandidaten en het voorbereiden van alle benodigde gesprekken. We streven ernaar om dit op een uiterst professionele en zorgvuldige manier te doen, waarbij uw belangen altijd voorop staan. U kunt erop vertrouwen dat wij alle taken met de hoogste mate van deskundigheid en toewijding uitvoeren.

Pas wanneer we een geschikte kandidaat hebben geïdentificeerd, leggen we deze aan u voor. Op dat moment is het aan u om te beslissen of u akkoord gaat met de voorgestelde kandidaat. U heeft de volledige autonomie om te bepalen of het een ‘go’ of een ‘no go’ wordt, en wij zullen u hierbij ondersteunen en adviseren waar nodig. Met onze service bent u verzekerd van een efficiënt en professioneel verloop van het verkoopproces, met uw tevredenheid als onze hoogste prioriteit.

Aanvraagformulier

Scroll naar boven

Als je het contactformulier invult, zal één van onze boekhoudexperts contact met je opnemen.